Ordningsregler

Ordningsregler

För att alla våra medlemmar och besökare ska trivas, så krävs det att alla uppför sig likartat och följer våra uppsatta ordningsregler. Här finner du vår lista över de ordningsregler som gäller på Växer Gym. Det är viktigt att dessa följs för att alla ska få en trevlig upplevelse på gymmet! Dessa finns också uppsatta på gymmet.VÅRA ORDNINGSREGLER


 • Gymmet är inte tillgängligt mellan 01:00 - 04:00, då går det alltså inte att vara i gymlokalerna.
 • I lokalen får endast personer med erlagd avgift befinna sig, eller vid provträning med att godkännande av Jimmy Olsson först. Om du ska ta med dig en kompis och träna som inte är medlem, så kostar det 60kr. Denna avgift läggs i en brevlåda på gymmet som är placerad precis vid skohyllorna.
 • När man tecknar medlemskap så skrivs ett avtal mellan medlem och Växer Gym. Då tillhandahåller medlemmen en tagg för att kunna komma in i lokalerna. Denna tagg får inte lämnas ut till någon annan, då riskerar man avstängning från gymmet med omedelbar verkan.
 • För allas trevnad plockar man i ordning efter sig, hänger tillbaka viktskivor, hantlar och bänkar osv.. Upptäcker man något som är trasigt eller att något saknas så kontakar man Växer Gym på något sätt. Kontaktuppgifter finns på gymmet och här på hemsidan.
 • Träningen sker på eget ansvar, gymmet erhåller ingen försäkring, så se till att vara olycksfallförsäkrad.
 • Vid första tillfället erhålls en genomgång av lokalen och maskinerna, dessa ska följas under hela bindningstiden.
 • Vid brott mot avtalet, skadegörelse eller misskötsel förbehåller Växer Gym att bryta kontraktet med medlemmen omedelbart, erlagd avgift återbetalas inte.


REGLER KRING TAGG


 • För att få tillgång till tagg på Växer Gym måste du vara hel, - eller halvårskund på gymmet eller vara kopplad till ett autogiro.
 • Är man oaktsam med taggen så den ej fungerar eller tappar den får man lösa ut en ny för 100kr.
  KONTAKT


  Växer Gym: Rigavägen 3,

  393 56 Kalmar.

  Mail: aolsson927@gmail.com


  Jimmy Olsson:

  070 - 714 12 10


  Martin Harrysson Gustafsson: 070 - 833 86 11

  martin@vaxergym.se
  SOCIALA MEDIER


  Besök och följ oss gärna på våra sociala medier. På våra sociala medier hittar du tränings, - och matupplägg.

  Instagram, Jimmy Olsson

  jimmypersonligtranare