Om oss

Växer Gym

Vi på Växer Gym värderar tillsammans med våra medlemmar gemenskap och trivsel väldigt högt. Det ska vara kul att träna och tillsammans hjälper vi varandra att nå våra personliga mål med träningen, oavsett hur långt du vill nå.

Vilka är vi?


Växer Gym drivs av Jimmy Olsson tillsammans med hans fru, Anna Olsson. De har under snart tio år utvecklat och hela tiden försökt tillfredställa sina medlemmar genom att lyssna på önskemål angående gymmet. Idag är Växer Gym unikt då det inte endast är ett inomhusgym, utan det finns också ett stort utomhusgym. Där finns både maskiner för hela kroppen och fria vikter, men också annat häftigt som traktordäck och slägga. Kom in och testa du också!


Om du vill köpa kosttillskott, träningskläder, bli medlem eller kanske boka en massage, hör då av dig till oss!


Om du har några önskemål om vad du vill ska finnas på gymmet, skicka gärna ett mail till oss, mer info på kontaktsidan. Vi lyssnar på våra medlemmar!Personlig träning, kost och massage!


Vi på Växer Gym erbjuder ett stort antal tjänster för att kunna ge våra medlemmar den största möjligheten att lyckas med sina mål. Vi har två personliga tränare som är fullt licensierade som är väldigt kunniga kring träning men ger dig också en guide till hur du ska lyckas i just din vardag med dina mål.


Växer Gym erbjuder också kostrådgivning som hjälper dig med kosten som kan vara väldigt svårt att lägga upp själv på ett bra sätt som passar just sin egna vardag. Vi på Växer Gym ger dig alla verktyg du behöver!


Massage är något som många behöver och uppskattar. Därför erbjuder vi också massage i olika former.


Läs mer om dessa olika erbjudanden vi har här på hemsidan. Och kom ihåg att du inte behöver vara medlem på Växer Gym för att du ska kunna få ta del av våra tjänster!


KONTAKT


Växer Gym: Rigavägen 3,

393 56 Kalmar.

Mail: aolsson927@gmail.com


Jimmy Olsson:

070 - 714 12 10


Martin Harrysson Gustafsson: 070 - 833 86 11

martin@vaxergym.se
SOCIALA MEDIER


Besök och följ oss gärna på våra sociala medier. På våra sociala medier hittar du tränings, - och matupplägg.

Instagram, Jimmy Olsson

jimmypersonligtranare